Tweedehands jongens slippers

Slippers voor jongens zijn wel heel erg stoer. Ze worden ook wel teenslippers genoemd. Jongens dragen ze graag in de warme zomermaanden, maar ook op het strand of op vakantie. Dit is schoeisel dat makkelijk aan en uit te trekken is. De teenslipper dankt zijn naam aan het opstaand stukje materiaal dat tussen de grote teen en de tweede teen wordt geklemd. Steeds meer bekende merken komen met mooie slippers voor jongens op de markt. Bij Preloved Fashion vind je tweedehands teenslippers van luxueuze merken. Dat is winkelen met voordeel.

/
Gratis verzending
Bij besteding vanaf € 99,-
/
Op werkdagen voor 21:00 besteld
Zelfde dag verzonden
/
5 dagen per week bereikbaar
Verwijder alle filters

Stoere jongens slippers


Slippers worden veel gezien op het strand of tijdens een vakantie. Ook zijn er jongens die het in de zomerdagen fijn vinden om deze naar school aan te doen. Sommige scholen staan dit niet toe vanwege de veiligheid. Wanneer kinderen hiermee gaan redden kunnen ze sneller ten val komen. Laat jouw kind dan ook alleen slippers dragen wanneer hij hier goed op kan lopen. Slippers staan stoer onder een korte broek, maar we zien ze ook steeds vaker onder een lange broek. De voeten blijven lekker luchtig. Ook ideaal in het zwembad of op het strand. Wanneer slippers te groot of te klein zijn zie je dit direct aan de voet. Het is daarom niet moeilijk om de juiste maat te nemen.Online jongens slippers bij Preloved Fashion


Slippers zijn er in allerlei maten, modellen en kleuren. Voor elke jongen is er wel een mooi setje slippers. Deze zomerschoen mag niet ontbreken in de garderobe van jouw kind. Snel aan en uit te trekken en zeker handig om mee te nemen op vakantie. Luxueuze merken garanderen een uitstekende kwaliteit en mooie pasvorm. Zomerse en vrolijke kleuren of coole en stoere designs, tweedehands slippers die maar weinig zijn gedragen vind je in de webshop van Preloved Fashion. Lekker van thuis uit winkelen.

4,67 / 5.00 of 12