Tweedehands jongensschoenen

Jongens houden van stoere en hippe schoenen. Tweedehands jongens sneakers zijn populair, maar in de zomer zijn ook tweedehands jongens sandalen of tweedehands jongens slippers prettig. Een en ander hangt natuurlijk af van de leeftijd en de persoonlijke smaak. Schoenen zijn er in allerlei kleuren. Kinderen die moeite hebben met het strikken van veters kunnen ook kiezen voor klittenband schoenen. Jongens schoenen moeten van een goede kwaliteit zijn. Zo gaan ze lang naar mee. Merkschoenen zijn erg geliefd onder jongens. Ze willen tenslotte graag gezien worden, en merken spelen hier een belangrijke rol in. Schoenen die weinig gedragen zijn gaan nog een hele tijd mee. Tweedehands jongensschoenen van luxueuze merken vind je in de webshop van Preloved Fashion. Zo koop je de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen. Schoenen in allerlei soorten en maten. Stoere sneakers, luchtige sandalen of nette schoenen. Voor elke gelegenheid de juiste jongens schoen. Bovendien groeien jongens zo snel dat je eigenlijk nooit klaar bent met het kopen van schoenen. Kies daarom voor luxueuze merken van een uitstekende kwaliteit. 

/
Gratis verzending
Bij besteding vanaf € 99,-
/
Op werkdagen voor 21:00 besteld
Zelfde dag verzonden
/
5 dagen per week bereikbaar
Verwijder alle filters

De juiste maat bepalen


Veel kinderen lopen onbedoeld op te kleine schoenen rond. Het is zeer belangrijk om de juiste maat schoenen te kopen. Dit kan thuis prima opgemeten worden. Zet het kind met de blote voeten op een stuk papier. Zorg ervoor dat het kind goed rechtop staat en teken met een potlood de omtrek van de voeten op het papier. Meet vervolgens de afstand van de grote teen tot de hiel van de voet. Meet altijd beiden voeten afzonderlijk. De grootste voet is bepalend. Tel hier vervolgens een centimeter extra bij op. Is de voet 106 tot 112 mm lang, dan komt dit overeen met schoenmaat 18. Voeten van 113 tot 118 mm vallen in maat 19 en voeten van 119 tot 124 millimeter in maat 20. Nog wat voorbeelden: een voet van 163 tot 169 mm heeft maat 27. Een voet van 196 tot 201 mm heeft maat 32. Gemiddeld groeit een kindervoet per jaar anderhalve maat groter. Dit gaat niet altijd even snel. Bij kinderen van 6 tot 7 jaar duurt het 8 maanden om een maat groter te groeien. Bij kinderen tussen de 11 en 13 jaar duurt dit slechts drie tot vier maanden. Kinderen voelen vaak zelf niet dat de schoen te klein is . Je kunt dit zelf controleren door de voet in de schoen naar voren te schuiven en te meten of de duim tussen de achterkant van de voet en de binnenkant van de schoen past. Doe dit ook met de zijkanten van de schoen.Online luxueuze schoenen bestellen


Merkschoenen zijn niet alleen erg populair, ook mag je hier de beste kwaliteit van verwachten. Preloved fashion vindt het belangrijk dat elke jongen op luxueuze schoenen kan lopen. Tweedehands jongensschoenen van een goede kwaliteit die nog lang meegaan, dat vind je in de webwinkel. Alle schoenen worden dan ook met zorg geselecteerd. Online bestellen betekent winkelen wanneer het jou uitkomt. De bestelling voor bij je thuisbezorgd. Maak jouw zoon blij met mooie luxueuze schoenen. Bekijk ook ons aanbod tweedehands jongens snowboots, tweedehands jongens laarzen en tweedehands jongens sloffen in de webshop.

4,67 / 5.00 of 12