Tweedehands boxpakjes

Lief hè, zoals jouw baby slaapt, drinkt, speelt en naar jouw lacht? Jouw kindje ontwikkelt zich razendsnel en iedere dag zie je wel weer iets van verandering. Vrij kunnen bewegen is belangrijk voor het jonge kind. Want alleen dan kan jouw kleintje zich goed ontwikkelen. Een boxpakje draagt hieraan bij. Want met een boxpak heeft jouw kindje geen last van loszittende kleding of broekjes die afzakken. Bovendien kunnen truitjes niet omhoog kruipen en krijgt jouw baby het ook niet koud. En dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook? Bij Preloved Fashion vindt je mooie tweedehands boxpakjes voor alle baby's. Alles voordelig geprijsd, en dat is wel zo fijn. Zo bespaar je een hoop geld. En daar kan je weer wat leuks mee doen samen met je kleintje. Maak dus niet alleen jezelf maar ook jouw baby blij met mooie en betaalbare kleding. In onze webshop vindt je de allermooiste boxpakken die wij speciaal voor jou en je baby geselecteerd hebben.

/
Gratis verzending
Bij besteding vanaf € 99,-
/
Op werkdagen voor 21:00 besteld
Zelfde dag verzonden
/
5 dagen per week bereikbaar

Kies het mooiste baby boxpakje


Vind jij het ook zo moeilijk om te kiezen? Je wilt het allerbeste voor jouw baby. Kwaliteit vind je belangrijk, want jouw baby moet zich vrij kunnen bewegen zonder dat de stof hieronder te lijden heeft. Ook van onze tweedehands kleding mag je de beste kwaliteit verwachten. Zodat jouw kindje lang plezier heeft aan zijn boxpak. Uiteraard ga je ook voor stijl en design. Want jouw baby is de allermooiste en dat mag gezien worden. Of jullie nu thuis blijven, bezoek ontvangen of ergens naartoe gaan: een boxpakje is altijd handig. En mooi. Want in onze webshop vind je pakjes in allerlei kleurtjes. Met of zonder printje. Kies de kleur die jouw kindje het mooiste vindt of die bij hem of haar past. Wist je dat ook jonge baby's gevoelig zijn voor kleuren? Met name felle kleuren trekken baby’s erg aan. Speel hierop in en ga voor kleding die jouw kind graag draagt. Zo heb je altijd een blije baby. Daar word jij ook vrolijk van.

 

Online shoppen bij Preloved Fashion


Tweedehands boxpakjes worden veel verkocht. Want ze zien er nog prima uit na een eerste ronde. Zo kan jij een hoop geld besparen. Want je koopt kwaliteit tegen een lagere prijs. Dat is dubbel voordeel. Nog een voordeel is het online shoppen. Want je hoeft de deur niet meer uit om de mooiste baby boxpakjes te kopen. Dit doe je heel gemakkelijk online bij Preloved Fashion. Voor betaalbare en mooie babykleding. Na de geboorte hebben veel baby's maat 50 en met 1 tot 2 maanden oud maatje 56. Staat een boxpakje strak wanneer jouw baby zijn beentjes strekt, dan is deze zeker te klein. Maar losse voetjes zit ook niet lekker. Kies daarom de juiste maat. Vaak wordt een boxpakje ook als kraamcadeau gegeven. Een ideaal en geliefd cadeau voor ouders en baby. Je hebt de keus uit verschillende stoffen en met of zonder voetjes/ sokjes aan het pakje. In de webshop ontdek je alle verschillende boxpakjes voor jouw lieve baby.

4,67 / 5.00 of 12