/
Gratis verzending
Bij besteding vanaf € 99,-
/
Op werkdagen voor 21:00 besteld
Zelfde dag verzonden
/
5 dagen per week bereikbaar

Retourneren

 

Ben je niet blij met de ontvangen artikel(en) van PreLoved Fashion?  Geen probleem je kunt je artikel gewoon retourneren en je aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening .

 

Je artikelen retourneren is erg een eenvoudig bij PreLoved Fashion. Log in binnen je account en ga naar ‘jou order' waarvan je een artikel wil retourneren’.

Klik vervolgens op jouw order en selecteer het artikel welke je wil retourneren.

 

Schrijf je retourID duidelijk op de pakbon welke je van PreLoved-Fashion ontvangen hebt.

 

Stuur je retour naar onderstaand adres:

 

Pre-Loved Fashion

Edisonstraat 78

6902 PK Zevenaar

Nederland

  

Je hebt 14 dagen na levering de tijd om het artikel retour te zenden. De kosten voor je verzending zijn voor eigen rekening.  

PreLoved Fashion ontvangt jou retour graag in dezelfde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt. Heb je het artikel gedragen of is het beschadigd, dan kunnen we je helaas het aankoopbedrag niet retourneren.

 

Pre-Loved Fashion adviseert je om het artikel als pakketpost te versturen en je ontvangen Track & Tracé nummer te bewaren. Het retour sturen van je aankoop gebeurt namelijk op eigen risico. Je ontvangen track & tracé nummer kun je gebruiken om te zien of het pakketje ook bij ons is afgeleverd. 

Als je retour bij ons binnen is ontvang je van Pre-Loved Fashion een bevestiging hiervan per mail. Als wij het de artikelen gecontroleerd en verwerkt hebben storten we het geld terug naar de rekening waarmee destijds betaald is.

 

 

Klacht

 

Komt het artikel niet helemaal in goede staat bij je thuis, meld ons dit dan binnen 10 dagen. Dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing.

 

4,67 / 5.00 of 12